Man kan godt blive lidt forvirret af det væld af streaming sites man efterhånden kan finde frem til på nettet. Er du også helt i tvivl om hvilke af de mange streamingtjenester du skal benytte dig af? Så er det en god ide at læse med her. Her får du nemlig nogle hurtige gode råd til, hvilke det kan være en god ide for dig at investere i.

Du behøver ikke at have dem alle

Det er først og fremmest vigtigt lige at slå fast, at du så absolut ikke behøver at have adgang til alle streamingtjenester. Der er utroligt mange at vælge imellem og det er ikke dem alle, der er lige relevant for dig at have. Derudover giver det heller ikke økonomisk mening at have adgang til dem alle.

Du vil alligevel ikke have tid til at se alle de mange serier og film, som du lige pludselig får adgang til hvis du køber adgang til alle streamingtjenester derude. Og der kommer jo også hele tiden nye film og serier til på disse.

Derudover kan man hurtigt komme af med en halv bondegård, hvis man skal købe sig adgang til det hele. Det er meget bedre at prøve at danne sig et overblik over markedet og dermed finde ud af, hvad det er man er mest interesseret i at have.

Hvad kan du godt lide at se?

Den bedste måde at danne sig et overblik over hvilke streamingtjenester man skal have adgang til, er ved at finde ud af, hvad det egentlig er man godt kan lide at se. Til at starte med er det værd at vide hvorvidt du er mere til film eller tv serier. Der er nogle streamingtjenester der lægger mere vægt på den ene eller anden form for underholdning. Og på den måde kan du altså hurtigt begynde at skære nogle fra ved simpelthen at besvare dette spørgsmål.

Dernæst er det en god ide at spørge sig selv om, hvilken genre man godt kan lide at se. Der vil for eksempel være nogle streamingtjenester, som går mere op i at vise gysere og lignende. Men der er andre streamingtjenester, som går mere op i at vise de gode gamle klassikere. Eller måske vil du endda gerne have adgang til en dansk streamingtjeneste, hvorigennem du kan se en masse dansk underholdning? I så fald er det det du skal lægge vægt på.

Hvor mange penge har du?

Til sidst handler det også om at spørge sig selv, hvor mange penge man egentlig har og er villig til at bruge i måneden på disse streamingtjenester. Der er jo nogle af tjenester, som er meget dyrere end andre. Men derudover kan der også være nogle, som sagtens har råd til at købe adgang til et større hold streamingtjenester – imens andre må nøjes med en enkel eller to.

Hvor mange penge har du at gøre godt med? Og hvor meget koster den enkelte streamingtjeneste? Det er noget der er værd at undersøge.

Din kurv: